De schuldenproblematiek groeit. Steeds meer Nederlanders hebben schulden. Iets meer dan één op de zes huishoudens heeft problematische schulden of loopt het risico die te krijgen. SchuldHulpMaatje ontwikkelde een aanpak die zich niet alleen richt op het oplossen van schulden maar ook om deze te voorkomen.

Tijd voor persoonlijke aandacht en deskundige ondersteuning; dat is waar u/jij behoefte aan hebt als jezelf geen uitweg ziet. 
De hulp van een gecertificeerde vrijwilliger van SchuldHulpMaatje Westerkwartier kan u daarbij helpen. 
Een SchuldHulpMaatje helpt u het overzicht weer te krijgen in de financiële situatie, maakt samen met u een plan van aanpak, gaat samen met u aan de slag om schulden weg te werken. Professionele schuldhulpverlening nodig? Het maatje is uw steun en toeverlaat. 
Een SchuldHulpMaatje leert u budgetteren en helpt u overzicht te krijgen en te houden over uw financiën. 
Samen lukt ‘t!

Een maatje handelt uit naastenliefde en is deskundig. SchuldHulpMaatje investeert voortdurend in training, bijscholing en coaching van de maatjes. Elk maatje volgt het Permanente Educatie Programma voor de jaarlijkse hercertificering. Tevens beschikt elk maatje over een Verklaring Omtrent Gedrag, heeft een jaarpas en een persoonsgebonden registratienummer. Alle lokale SchuldHulpMaatje organisaties werken volgens de unieke richtlijnen van de Vereniging SchuldHulpMaatje Nederland.

Jongeren
Ben je jongere en heb je vragen over geld?
Op onze landelijke website MoneyFit.nl vind je veel handige tips over geld besparen, geld verdienen, wonen en studeren.
Kunnen we helpen met vragen over geld of vind je het lastig om inzicht te krijgen in je inkomsten en uitgaven? 
Neem contact met ons op! We gaan graag samen met jou werken aan je budget. 
Tel. 06-27892836 of info@pkwhelpt.nl